Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Hoe gaan we te werk?

Interesse in een vloer in combinatie met vloerverwarming? Wij adviseren jou graag.

1. We beginnen met het in kaart brengen van jouw situatie en het inventariseren van de mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming.

2. Op basis daarvan stellen we een offerte voor je op, waarin alle benodigde componenten zoals materialen en arbeid verwerkt zijn.

3. Daarna nodigen wij je uit om een bezoek te brengen aan een van onze winkels, waar je een ruime keuze hebt uit diverse soorten vloeren.

4. Na jouw akkoord gaan wij voor jou aan de slag en verzorgen wij het hele proces van installatie van de vloerverwarming en het leggen van de door jou gekozen vloer. Dit betekent dat je met slechts één partij werkt die alles voor jou regelt, wat jou veel tijd en moeite bespaart.

5. Kortom, wij nemen graag al uw zorgen uit handen en zorgen voor een naadloze installatie van jouw vloerverwarming en vloer. Zo kunt je snel genieten van optimaal comfort en een prachtige nieuwe vloer.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvragen

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor vloerverwarmingen langs in één van de winkels van Binnenspecialist. Je vindt onze winkels in Amersfoort, Houten, Zeist, Zoetermeer, Voorthuizen, Leidschendam en Hellevoetsluis.

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Offerte aanvragen

Verstuur