Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons

Totaaladvies

Van plan tot oplevering

Interieurtekening en conceptontwikkeling: Alles begint bij een goed plan

Bouwkundig ontwerp / Interieurontwerp / Verlichtingsplan / Begroting / Advies

Sta je voor een verbouw of afbouw traject, alles staat of valt met een goed plan. Ongeacht hoe groot het project is, we voorzien je in de totaal ontzorging van je ver- of afbouw wensen. Als eerste inventariseren we in een oriëntatiegesprek de wensen. Voor een goed plan kunnen we je helpen met onder andere bouwkundig ontwerp, 2D/3D interieurontwerp, professioneel verlichtingsplan en andere adviezen. Na de inventarisatie van wensen en ideeën gaan we aan de slag met een begroting zodat kosten inzichtelijk worden.

Projectmanagement

Ontzorging / Projectplanning en management

Voor veel mensen is een ver- afbouw traject een flink hoofdpijn dossier gebleken. Hoe vind je de juiste partijen, hoe stem je de planning van de werkzaamheden goed op elkaar af? En wat als er tegenvallers zich voordoen en de planning verstoren? Binnenspecialist Totaal neemt deze zorgen en uitdagingen van u over. Door middel van kundig projectmanagement en planning zorgen wij voor een soepele voortgang van het project binnen de gestelde termijnen.

Disciplines

Bij een ver- afbouw traject kunnen veel uitvoerende disciplines benodigd zijn om tot het mooiste eindresultaat te komen. Wij hebben ervaring en vakmensen beschikbaar in de volgende disciplines:

  • Interieurbouw / Interieurbetimmering en maatwerkkasten
  • Schilderwerkzaamheden / Stucadoorswerkzaamheden / Wandafwerking
  • Elektra en installatiewerkzaamheden / Loodgieterswerkzaamheden
  • Isolatiewerkzaamheden
  • Warmtepomp installaties
  • Vloerverwarming
  • Vloeren/Raamdecoratie/Buitenzonwering

Heb je interesse of vragen over de dienstvelening van Binnenspecialist Totaal Advies, laat dan je gegevens achter en we bellen je op om even kennis te maken.

Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Afgeleverd door Binnenspecialist Totaal Advies