Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons

Vloerverwarming Droogbouwsystemen

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om jouw huis te verwarmen? Dan is vloerverwarming wellicht de juiste keuze voor jou. Bij vloerverwarming zijn er verschillende systemen beschikbaar, zoals droogbouw systemen, natte systemen en elektrische vloerverwarming. Bij ons kun je terecht voor droogbouwsystemen voor vloerverwarming.

droogbouwsystemen voor vloerverwarming

Droogbouwsystemen voor vloerverwarming

Droogbouwsystemen kunnen gemakkelijk op de bestaande bouwvloer (cement of houten draagvloer) worden geïnstalleerd.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvragen

Ondervloer voor vloerverwarming

Ondervloer voor vloerverwarming

Een goede ondervloer is essentieel voor het optimaal functioneren van vloerverwarmingssystemen. Er zijn verschillende soorten ondervloeren beschikbaar, waaronder houtendekvloer, zandcement, anhydriet dekvloer en fermacell.

Geschikte vloer voor vloerverwarming?

Geschikte vloer voor vloerverwarming?

Bij het kiezen van een vloer bovenop een vloerverwarming is het belangrijk om rekening te houden met de warmtedoorlatendheid van de vloer. Gelukkig zijn er meerdere vloeren die goed geschikt zijn boven een vloerverwarming. Een parketvloer is bijvoorbeeld zeer geschikt, net als laminaat en houten vloeren. Daarnaast zijn Pvc vloeren, linoleum, wollen tapijt en marmoleum ook goede opties.

verschillende vloeren

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor vloerverwarmingen langs in één van de winkels van Binnenspecialist. Je vindt onze winkels in Amersfoort, Houten, Zeist, Zoetermeer, Voorthuizen, Leidschendam en Hellevoetsluis.

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Offerte aanvragen

Verstuur