Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons

Vloerverwarming Ingefreesde droogbouwsystemen

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om jouw huis te verwarmen? Dan is vloerverwarming wellicht de juiste keuze voor jou. Bij vloerverwarming zijn er verschillende systemen beschikbaar, zoals droogbouw systemen, natte systemen en elektrische vloerverwarming. Wist je dat ingefreesde droogbouwsystemen een zeer efficiënte en comfortabele vorm van vloerverwarming zijn?

Ingefreesde droogbouwsystemen

Ingefreesde droogbouwsystemen

Bij Ingefreesde droogbouwsystemen worden sleuven gefreesd in de bestaande afwerkvloer (cement, anhydriet of Fermacell) of in een afwerkplaat. In deze sleuven worden de waterleidingen aangebracht en vervolgens 'dicht gezet' met reparatiemortel, egaline of een ander vulmiddel. Hierdoor liggen de leidingen direct onder de afwerklaag.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvragen

Voordeel van ingefreesde droogbouwsystemen

Voordeel van ingefreesde droogbouwsystemen

Een groot voordeel van ingefreesde droogbouwsystemen is dat de vloer niet verhoogd wordt, waardoor er geen aanpassingen nodig zijn aan deuren en kozijnen. Daarnaast is deze vorm van vloerverwarming zeer geschikt voor renovatieprojecten, omdat de bestaande afwerkvloer behouden kan blijven.

Neem dan gerust contact met ons op

Neem dan gerust contact met ons op

Wij bieden diverse soorten vloerverwarmingssystemen aan, waaronder ingefreesde droogbouwsystemen. Onze systemen zijn van hoge kwaliteit en worden professioneel geïnstalleerd. Ben je benieuwd welk systeem het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Goede ondervloer

Goede ondervloer

Een goede ondervloer is essentieel voor het optimaal functioneren van vloerverwarmingssystemen. Er zijn verschillende soorten ondervloeren beschikbaar, waaronder anhydrietvloer, zandcement, beton, droogbouw vloerelementen en tegelvloer.

Geschikte vloer voor vloerverwarming?

Geschikte vloer voor vloerverwarming?

Bij het kiezen van een vloer bovenop een vloerverwarming is het belangrijk om rekening te houden met de warmtedoorlatendheid van de vloer. Er meerdere vloeren die goed geschikt zijn boven een vloerverwarming. Een parketvloer is bijvoorbeeld zeer geschikt, net als laminaat en houten vloeren. Daarnaast zijn Pvc vloeren, linoleum, wollen tapijt en marmoleum ook goede opties.

Verschillende vloeren

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor vloerverwarmingen langs in één van de winkels van Binnenspecialist. Je vindt onze winkels in Amersfoort, Houten, Zeist, Zoetermeer, Voorthuizen, Leidschendam en Hellevoetsluis.

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Offerte aanvragen

Verstuur