Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming is een populaire vorm van verwarming die veel voordelen biedt. Energiezuinigheid is een voordeel van vloerverwarming. Omdat warme lucht stijgt, werkt een vloerverwarmingssysteem veel efficiënter dan radiatoren, waarbij de warmte zich voornamelijk concentreert rondom de radiatoren zelf. Dit betekent dat je minder energie hoeft te gebruiken om jouw woning op de gewenste temperatuur te houden.

Een ander groot voordeel van vloerverwarming is de ruimtebesparing. Met vloerverwarming heb je geen radiatoren meer nodig, waardoor je meer leefruimte overhoudt om bijvoorbeeld meubels te plaatsen. Dit geeft de woning niet alleen een strakker uiterlijk, maar zorgt ook voor meer flexibiliteit in het indelen van jouw kamers.

Bovendien kan vloerverwarming met veel verschillende soorten vloeren worden gecombineerd, zoals een PVC vloer of een houten vloer. Dit maakt vloerverwarming een veelzijdige oplossing die in vrijwel elk type woning kan worden toegepast.

Als laatste, maar zeker niet de minste, is vloerverwarming uitermate geschikt om te koppelen aan een verwarmingssysteem door middel van een (hybride) warmtepomp. Door deze combinatie te gebruiken, kun je nog meer geld besparen op jouw energierekening en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvragen

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor vloerverwarmingen langs in één van de winkels van Binnenspecialist. Je vindt onze winkels in Amersfoort, Houten, Zeist, Zoetermeer, Voorthuizen, Leidschendam en Hellevoetsluis.

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Offerte aanvragen

Verstuur