Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Waarom Binnenspecialist

"Alleen maar blije klanten": dat is onze drijfveer. Wij zijn pas tevreden wanneer u blij bent met uw interieur. Hoe wij ervoor zorgen dat wij alleen nog maar blije klanten hebben?

KWALITEITSMERKEN DIE PASSEN BIJ ELKE STIJL

De merken die u in ons assortiment vindt zijn zorgvuldig samengesteld. Kwaliteit gaat voor ons boven kwantiteit, maar door de jaren heen hebben wij een ruim aanbod gecreëerd van de allerbeste merken uit de branche. Zo is er voldoende keuze en vindt u gegarandeerd iets dat bij u past.

ECHTE INTERIEURVAKMENSEN IN DIENST

Onze medewerkers zijn échte vakmensen. Vaak gespecialiseerd en opgeleid in een eigen vakgebied. De één is bijvoorbeeld expert op het gebied van Domotica en elektrische zonwering, de ander op het leggen van marmoleumvloeren.

PERSOONLIJK ADVIES IN ONZE WINKELS OF BIJ U THUIS

In onze winkels helpen onze adviseurs u om van uw huis een thuis te maken. Dit kan alleen door naar u te luisteren en uw wensen in kaart te brengen. Indien gewenst komen wij ook bij u thuis langs voor een interieuradvies.

UITGEBREIDE GARANTIES EN ZEKERHEDEN

Niet alleen de oriëntatie en aanschaf van een nieuw interieur is een feest. Juist daarna moet het een feest zijn. Ook als er onverhoopt iets niet naar wens blijkt te zijn of defect gaat. Wij staan altijd voor u klaar, ook achteraf!

TECHNISCH ADVIES EN MAATNEMEN BIJ U OP LOCATIE

Na het uitzoeken van de gewenste producten komt er altijd één van onze medewerkers bij u thuis langs om de exacte maten op te nemen. Ook wordt er gekeken of er niets over het hoofd gezien is in de winkel en of het gekozen product ook op technisch vlak de beste optie is.

BIJNA 100 JAAR ERVARING

Onze winkels hebben al generatie op generatie voorzien van mooie interieurs. Wij zijn dus niet van gisteren, maar van veel eerder ;).

ALLES IS MOGELIJK

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een enkel product, maar ook voor de aanpak van uw complete interieur. Wij draaien onze hand niet om voor de renovatie van uw woning en het realiseren van uw droomhuis.

De Bruin in Zeist De Maat in Houten Den Heijer in Zoetermeer Hazelbag in Hellevoetsluis Schuijt in Leidschendam Van den Berg in Amersfoort Van Malestijn in Voorthuizen

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen