Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar

Waar wilt u afspreken?

In welke winkel?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Waarom Binnenspecialist

Waarom Binnenspecialist?

U wilt orienteren voor een aanschaf ten behoeven van uw intererieur, waar gaat u dan naar toe? Misschien weet u al wat u wilt of u zit echt nog in een orientatiefase. Maar wat is voor u belangrijk op zo'n moment? Interieurwinkels vindt u in bijna iedere woonplaats in Nederland. Waarom zou u naar een winkel van de Binnenspecialist gaan? Wij zetten dit graag even voor u op een rij.

--- Kwaliteitsmerken die passen bij elke stijl ---

Per productgroep hebben wij een zogvuldig samengesteld aantal kwaliteitsmerken in ons assortiment. Merken en partners waar we vanop aan kunnen. Zodat u optimaal kunt genieten van uw (t)huis. 

--- Echte interieurvakmensen in dienst ---

De mensen die bij de Binnenspecialist werken zijn échte vakmensen. Vaak gespecialiseerd en opgeleid in een eigen vakgebied. De één is bijvoorbeeld expert op het gebied van domotica en elektrische zonwering, de ander op het leggen van marmoleumvloeren.

--- Persoonlijk advies in onze winkels of bij u thuis ---

In onze winkels helpen onze interieuradviseurs u om van uw huis uw thuis te maken. Dat kan alleen door goed naar u te luisteren en uw wensen in kaart te brengen. Als we dit helder hebben weten we zeker dat we u een advies op maat kunnen geven voor de inrichting van uw huis.

--- Uitgebreide garanties en zekerheden ---

Niet alleen bij de orientatie en aanschaf voor een nieuw interieur moet het een feest zijn. Ook daarna moet dat het geval zijn. Ook als er onverhoopt iets niet goed blijkt te zijn of defect gaat. Bij de winkels van de Binnenspecialist kunt u daarvan op aan!

--- Technisch advies en maatnemen bij u op locatie ---

Weet u niet zeker wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort? Wij komen altijd langs bij u om de exacte maten op te nemen en u van het beste technisch advies te voorzien. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt, gaat u daar maar vanuit!

--- Bijna 100 jaar ervaring ---

Onze winkels hebben al genereatie op generatie voorzien van mooie interieurs. We zijn dus niet van gisteren, maar van veel eerder!

--- Van de aanschaf van een enkel product tot turn key verbouwingen van uw woning ---

U kunt bij ons ook terecht voor de aanpak van uw complete interieur, bijvoorbeeld een renovatie van uw woning. Vraag in de winkels naar de mogelijkheden.

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!