Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons

Waarom Binnenspecialist

"Alleen maar blije klanten": dat is onze drijfveer. Wij zijn pas tevreden wanneer je blij bent met jouw interieur. Hoe wij ervoor zorgen dat wij alleen nog maar blije klanten hebben?

Binnenspecialist

Kwaliteitsmerken die passen bij elke stijl

De merken die je in ons assortiment vindt zijn zorgvuldig samengesteld. Kwaliteit gaat voor ons boven kwantiteit, maar door de jaren heen hebben wij een ruim aanbod gecreëerd van de allerbeste merken uit de branche. Zo is er voldoende keuze en vindt je gegarandeerd iets dat bij jou past.

Binnenspecialist

Echte interieurvakmensen in dienst

Onze medewerkers zijn échte vakmensen. Vaak gespecialiseerd en opgeleid in een eigen vakgebied. De één is bijvoorbeeld expert op het gebied van Domotica en elektrische zonwering, de ander op het leggen van marmoleumvloeren.

Persoonlijk advies in onze winkels of bij u thuis

In onze winkels helpen onze adviseurs je om van jou huis een thuis te maken. Dit kan alleen door naar jou te luisteren en de wensen in kaart te brengen. Indien gewenst komen wij ook thuis langs voor een interieuradvies.

interieuradvies

Waarom Binnenspecialist

Uitgebreide garanties en zekerheden

Niet alleen de oriëntatie en aanschaf van een nieuw interieur is een feest. Juist daarna moet het een feest zijn. Ook als er onverhoopt iets niet naar wens blijkt te zijn of defect gaat. Wij staan altijd voor jou klaar, ook achteraf!

Technisch advies en maatnemer bij jou op locatie 

Na het uitzoeken van de gewenste producten komt er altijd één van onze medewerkers bij jouw thuis langs om de exacte maten op te nemen. Ook wordt er gekeken of er niets over het hoofd gezien is in de winkel en of het gekozen product ook op technisch vlak de beste optie is.

Waarom Binnenspecialist

Meer dan 100 jaar ervaring

Onze winkels hebben al generatie op generatie voorzien van mooie interieurs. Wij zijn dus niet van gisteren, maar van veel eerder ;).

Alles is mogelijk

Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een enkel product, maar ook voor de aanpak van het complete interieur. Wij draaien onze hand niet om voor de renovatie van de woning en het realiseren van jou droomhuis.

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Werken bij Binnenspecialist

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen