Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Beka Geltex Matrassen

Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam bieden u de keuze uit de verschillende types Geltex matrassen van Beka. Beka heeft 6 verschillende geltex matrassen in haar collectie, namelijk de Geltex Imagine, Geltex Touch, Geltex Dreamer, Geltex Escape, Geltex Dedicace en de Geltex Tendresse. Al deze matrassen kunt u testen bij Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam.

De Geltex Imagine matras

De Geltex Imagine matras is een hoesmatras met een pocketveren kern. De Matras is afgedekt met Support Geltex. Foam met 7 ergonomische comfortzones. Deze matras heeft een totale hoogte van 23 cm en is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten,namelijk de Medium of de Firm ligcomfort.

Verkrijgbaar vanaf € 445,- incl. BTW

Geltex Touch

De Geltex touch matras is een klassieke matras met rits afgewerkt. Binenkant van de matras bestaat uit een Pocketverenkern, verder is de matras afgedekt met Support Geltex Foam. Deze matras heeft 7 ergonomische comfortzones, heeft een totale hoogte van 26 cm en is verkrijgbaar in Medium of Firm ligcomfort.

Verkrijgbaar vanaf € 700,- incl. BTW

Geltex Dreamer

De Geltex Dreamer is een matras met rits met daarin een Temporis Pocketverenkern. Deze matras is afgedekt met Comfort Geltex van 4 cm aan de bovenzijde en aan de onderkant afgedekt met Support Geltex. Foam met 7 ergonomische comfortzones. Deze matras heeft een totale hoogte van 27 cm en is verkrijgbaar in Medium of Firm ligcomfort.

Verkrijgbaar vanaf € 960,- incl. BTW

Geltex Escape

De Geltex Escape matras is een genopte tapematras. Matras is afgedekt met Temporis Pocketverenkern met daarbij laag Comfort Geltex. Matras heeft 7 ergonomische comfortzones.Matras heeft een totale hoogte van 27 cm is verkrijgbaar in 2 verschillende comforts verkrijgbaar: Medium en Firm.

Verkrijgbaar vanaf € 1.125,- incl. BTW

Geltex Dedicace

De Geltex Dedicace matras is een handgeknoopte tapematras met daarin dubbele pocketverenkern. Verder is de matras afgedekt met Comfort Geltex. Foam heeft 7 ergonomische comfortzones. De totale hoogte van de matras is 27 cm. Verder biedt de Matras 2 verschillende ligcomforten, namelijk Medium of Firm ligcomfort.

Verkrijgbaar vanaf € 1.395,- incl. BTW

Geltex Tendresse.

De Tendresse Matras is een handgeknoopte tapematras. Het is een combinatie van een Temporis Pocketverenkern en een mini-pocketverenkern. Dat betekent dat deze matras uit 2 lagen bestaat. Deze matras is afgedekt met Comfort Geltex. Foam heeft 7 eonomische comfortzones. Matras heeft een totale hoogte van 31 cm, verder biedt de matras 2 verschillende ligcomfort namelijk medium en Firm.

Verkrijgbaar vanaf € 1.570,- incl. BTW

Waarom moet ik u voor Beka Geltex matras kiezen?

De Geltex matrassen van Beka hebben unieke eigenschappen. Zo biedt ieder matras een uitstekende ventilatie, een goede drukverdeling en ondersteuning van het lichaam. Verder zijn er duurzame materialen in de matrassn verwerkt. En is de Comforteigenschappen van Geltex constant terwel matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen. Wilt u dit ook ervaren kom dan snel naar Schuijt en vraagt aan een van onze medewerkers advies over deze unieke matrassen.

 

Maak nu een afspraak in één van onze winkels

Onze merken bedden en matrassen

Alle merken

Contactformulier

Heeft u een vraag aan ons? Stel uw vraag dan nu online en we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Test

Verstuur

Tekst voor versturen