Betondesign

Beton, maar dan anders

Betondesign is een relatief nieuw product. Een dunne afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik, die niet te onderscheiden is van echt beton. Het betondesign van Forbo kan worden toegepast op vloeren en wanden.  

Het betondesign wordt als afwerkvloer direct over de geschikte ondergrond gepaatst. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer met industriële betonlook uitstraling. Zonder de nadelen als stofvorming en snelle vervuiling.

Om betondesign toe te passen op de wanden, dienen deze vlak te zijn voorbereid. Alleen zo kan een mooi, strak resultaat gegarandeerd worden. Voor toepassing in badkamers en keukens is er een speciale waterdichte coating.

betondesign in uw woning

De stoere, basic uitstraling van onafgewerkt beton met de praktische voordelen maakt dat betondesign snel populairder wordt. Betondesign kan toegepast worden op vrijwel iedere vloer of wand. Voor projectmatig gebruik of in uw woning. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u? Kom langs in één van de Binnenspecialist winkels voor een gratis en vrijblijvend advies, op basis van uw situatie. U vindt onze winkels in Amersfoort, Houten, Zeist, Zoetermeer, Leidschendam en Hellevoetsluis.