Binnenkijken bij een klant in Leiden

Waar wij blij van worden? Onze klanten blij maken met een mooi nieuw interieur! Onlangs plaatsen wij prachtige JASNO shutters bij een klant, en deze inspiratie willen wij jullie niet onthouden. De shutters passen perfect in dit interieur!

Hier is gekozen voor Primewood shutters met een lamelbreedte van 63 mm. Een gedeelte in de kleur NT109 Weathered Teak en een gedeelte in de Farrow & Ball kleur 2005. Een mooie mix tussen beits en lak. De shutters werden in de dag geplaatst.

Primewood shutters worden gemaakt van Paulownia hout, een snelgroeiende houtsoort die lokaal geplant én verwerkt wordt. De verbinding van het frame is een pengatverbinding. Op deze manier wordt de beste stevigheid gegarandeerd. De lamellen van JASNO shutters zijn samengesteld en zijn hierdoor nóg rechter dan kwartiersgezaagde lamellen. Dit alles maakt de shutters een duurzame investering in ieder interieur.

Al onze shutters worden op maat gemaakt en passen op ieder raam, zelfs wanneer een raam bijvoorbeeld rond is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw interieur? Maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Dit project is in opdracht van interior designer Ronald Klijnhout.