Deuren open voor Binnenspecialist

‘Het is gaaf, als iemand je het vertrouwen geeft om het nieuwe huis van A tot V(loeren) aan te pakken.’

Ilona is Interieuradviseur bij Binnenspecialist Den Heijer in Zoetermeer: ‘Voor dit familie huis de hele woning stylen en voorzien van nieuwe vloeren, raambekleding en letterlijk alles hieromheen. Geweldig om te doen!’

Aan de hand van een open avond maakte de familie kennis met de mogelijkheden die Binnenspecialist biedt. ‘Een doelgerichte vragenlijst én een Pinterest account met een digitaal moodboard van maximaal 30 foto’s maakt veel duidelijk,’ aldus Ilona.

‘Iedere klant is uniek, ieder vraagstuk ook. Samen de vraag ontleden en de wens vormgeven. Dat is wat Binnenspecialist, met heel veel liefde, doet.’

In samenwerking met Interieurarchitect Francis Saris van ontwerpbureau same-d, die de nieuwe indeling van de woonkamer ontwierp, voorzien van een passend lichtplan én kastindelingen, heeft Binnenspecialist Den Heijer de woning verder aangepakt en de wens een podium gegeven.

Van prachtige gordijnen tot elektrische rolgordijnen van Inside, tot een prachtige PVCvloer van Therdex in Hongaars patroon voorzien van stoere gelakte plinten van Exclusief Plint.

Alles is er en het staat, inderdaad, als een huis.

woning

Ook ervaren?

Voor écht alle woonvragen: we zijn er! Kom langs bij ons in de showroom of plan een interieur adviesgesprek.

PLAN EEN INTERIEUR ADVIESGESPREK