WOONTREND | Aardetinten

Een trend waar u op dit moment bijna niet meer omheen kunt: de terracotta trend. Aarderoze, roestrood, bruinroze, warm roze, oranjeroze... U komt ze overal tegen. Wij verzamelden de mooiste inspiratie beelden passend bij deze trend.

Aardetinten hebben een prachtige, warme uitstraling. Ze zijn op hun best wanneer ze met elkaar gecombineerd worden, het zogeheten ton-sur-ton effect. Daarnaast combineren aardetinten en terracotta prachtig met zachtroze en natuurlijke tinten. Ook de combinatie met een houten vloer is fantastisch.

Wilt u verder orienteren? Vraag dan vrijblijvende een adviesgesprek of offerte aan.

vraag een offerte aan

De kleur van Afrika

Terracotta betekent 'gebrande aarde'. Door de warme kleur van Afrikaanse, rode aarde doet de kleur ons aan Afrika denken. Voeg hier een behang met een etnisch printje in aardetinten aan toe en u waant zich even in Afrika. 

Van goudgeel tot terra

Warme aardetinten zijn prachtig wanneer ze gecombineerd worden met dezelfde tinten, zodat er een ton-sur-ton effect ontstaat. Maar roze aardetinten combineren met verschillende tinten goudgeel zorgt voor een nóg warmere uitstraling. Wij zijn fan!

All natural

Bent u meer van de zachte naturelkleuren? Ook dan is deze trend prachtig toe te passen. Oordeel zelf...

Hotel chic

Door luxe materialen in warm roestrood te combineren met donkere kleuren creeërt u een hotel chic look. Modern, warm en super stijlvol.

contrast met blauw

Is al dat terracotta veel te warm voor uw interieur of bent u juist nog op zoek naar een frisse tegenhanger voor uw roze ton-sur-ton woning? Aardetinten combineren ook prachtig met blauw, de kleur van de zee. 

Red earth

Mag het juist wel wat sprekender? Dat kan! Ook deze diepe bruinrode kleuren passen binnen de aardetinten trend.