Terugblik op de tweede Bezwa Rally: Een dag vol avontuur en goede doelen

Afgelopen zaterdag, 9 september 2023, ging de tweede editie van de Bezwa Rally van start en wat een dag was het! In de ochtendmist verzamelde de diverse groep van deelnemers bij Kasteel de Vanenburg van waar de rally van start ging.

De dag begon met een prachtige rit door de Veluwe, waarbij fanatieke equipes in glimmende oldtimers en sportwagens genoten van kronkelende wegen en weelderige natuur.

Na de ochtendrit verzamelden we in de tuin van Kasteel Essenburgh in Hierden voor een heerlijke lunch, gevolgd door een verfrissende stop met ijs in Gortel. De dag eindigde in de tuin van het hoofdkantoor van Broekhuis Holding in Putten, waar we de prijzen uitreikten aan de winnaars van de sportklasse en de tourklasse en samen genoten van een smakelijke barbecue.

Een hoogtepunt was de mini-veiling voor het goede doel Bezwa in Zambia waar een prachtige opbrengt van 8 duizend euro beschikbaar kwam voor het werk van Bezwa in Zambia. Dit bedrag komt nog een keer extra bovenop de netto opbrengst van de rally dag. Kortom een prachtig resultaat!

We willen onze sponsors en alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en vrijgevigheid. Samen hebben we een positieve impact gemaakt en kunnen we het goede werk van Bezwa blijven ondersteunen.

Op naar de derde editie van de Bezwa Rally in 2024, gepland op 14 september 2024! Noteer de datum vast in uw agenda.

Bezwa Foundation