WOONTREND | Groen, groener, groenst!

Groen is al een aantal jaar een trendkleur. Groene muren, groene meubels, groene planten. Momenteel zien we dat groen nòg meer een trend is dan voorheen. Als kleur, maar ook 'groen' in de zin van duurzaam.

Tegenwoordig is men minder bang om kleur toe te passen in het interieur (yay!). Dat zien we ook terug in deze woontrend. Hele ruimtes kleuren donkergroen, soms zelfs inclusief een groen plafond. Een groene muur, groene bank en groene planten worden moeiteloos met elkaar gecombineerd. Het totaalplaatje oogt gedurfd, maar toch ook rustig en sfeervol.

Ook lichter groen, richting mint, groeit hard in populariteit. Gecombineerd met andere groentinten of juist met contrastkleuren: u bepaalt!

Groen is tegenwoordig meer dan alleen een kleur. Het staat ook voor duurzaamheid. En juist ook wanneer het gaat om duurzaamheid zit u bij Binnenspecialist goed. Al onze verfsoorten zijn op waterbasis en vriendelijk voor het milieu, zo kiest u dubbel groen!

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze blog, maar weet u niet hoe u groen kunt toepassen in uw interieur? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij uw keuze.