Verf

De mooiste krijt- en kalkverven!

Voor de beste verf kom je naar Binnenspecialist. Wij verkopen krijt- en kalkverf van de bekende merken Carte ColoriFarrow & Ball, Pure & Original, Painting the Past en Little Greene. Stuk voor stuk verfmerken die veel toegepast worden in woonbladen en -programma's. En dat is niet voor niets!

Onze verven worden voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen en bevatten veel meer kleurpigment dan verf van de bouwmarkt. 

Krijtverf

De extreem matte, poederachtige uitstraling van onze krijtverf is op geen enkele manier na te bootsen. En juist die matheid zorgt voor de prachtige kleurdiepte en lichtinval op de muur. Doordat onze krijtverven op waterbasis zijn, zijn deze milieuvriendelijk. Ook nare luchtjes tijdens en na het verven zijn verleden tijd! De krijtverf is makkelijk bij te werken en droogt snel. 

Kalkverf

Zoals de naam al zegt: kalkverf bestaat voor een deel uit kalk. Deze kalk geeft de verf unieke kleurnuances. Hiermee kun je prachtige effecten maken op jouw muur. Zo is het mogelijk om de verf 'streperig' aan te brengen door te schilderen in verticale banen. Dit wordt veel toegepast in landelijke interieurs. Ook kun je met kalkverf een 'wolkerig' effect creëren. Iets wat veel gedaan wordt in meer industriële en moderne woningen. Ook de kalkverf is gemaakt op natuurlijke basis.

Lak

Uiteraard kun je ook voor lakverven bij ons terecht! Van hoogglans tot extreem mat en alles daar tussenin vind je in ons assortiment. Wij hebben lak voor meubels en kozijnen, maar ook speciale lakken voor bijvoorbeeld radiatoren, keukenkastjes, trappen of vloeren. 

Marrakech Walls

Een betonlook op de muur, voor veel mensen een wens. Dit kan heel gemakkelijk geregeld worden met de Marrakech Walls verf. Verkrijgbaar in alle Pure & Original kleuren, in één laag aan te brengen, relatief eenvoudig zelf te doen en voordelig. Door de Marrakech verf te combineren met een sealer is deze ook perfect toe te passen in badkamers en keukens.

Buitenverf

De buitenkant van jouw woning wordt ook zeker niet vergeten. Bij ons vind je naast bovengenoemde verfsoorten voor binnen ook muurverf en lak voor gebruik buitenshuis. Verkrijgbaar met verschillende glansgradaties en eigenschappen.

Verf specialist Den Heijer in Zoetermeer

Den Heijer Binnenspecialist biedt verschillende verfmerken, en is ook de éénige Binnenspecialist showroom die de meeste verf op voorraad heeft.

Van den Berg Binnenspecialist in Amersfoort is STAR dealer van Pure & Original en bij Hazelbag Binnenspecialist in Hellevoetsluis kun je terecht voor de verf van Painting the Past