Inspiratie voor de kinderkamer

Een babykamer inrichten of een kind dat toe is aan een nieuwe kamer? Er zijn heel veel mogelijkheden om een kinderkamer 'eigen' te maken. Hieronder delen wij 8 keer de leukste inspiratie voor kinderkamers.

Auto's

Voor heel veel jongetjes is een autokamer echt een droom. Hoe leuk is het dan om een stoere kamer voor je zoon te maken. Hierbij kun je zo ver gaan als je zelf wilt: autobehang, een dekbed met auto's of een subtiele basis met auto's als decoratie. Kies wat het beste bij jou past.

Bosdieren

Een lieve babykamer die voor jongens en meisjes kan is een kamertje waar bosdieren centraal staan. Dit Eijffinger behang in zachte, neutrale kleuren mistaat nergens.

Sweet girl

Weet je al dat je een meisje krijgt of heb je al een meisje? Een rustige, scandinavische baby- of peuterkamer creëer je door lichtroze, zalmroze, goud en lichtgrijs te combineren. 

Black & white

Stoer en speels: een zwart-witte kinderkamer. Waarschijnlijk denk je bij een kinderkamer direct aan heel erg veel kleur maar dat hoeft dus absoluut niet. Ga voor subtiele stipjes in de baby of meisjeskamer en voor stoerder behang voor jongens en oudere kinderen.

Surfer kid

Is jouw zoon of dochter een echte surfer of strandliefhebber? Dan is dit thema perfect! Leuk voor zowel jongens als meisjes en ook voor tieners nog stoer genoeg.

Stoer mint

Mint is dé trendkleur in kinderkamers. Geschikt voor jongens en meisjes en tijdloos. Hier hebben wij bewust gekozen voor stoer mint in combinatie met hout. Weer eens wat anders ;).

Jungle

Voor stoere avonturiers! Een echte jungle kamer maak je eenvoudig door een wand te behangen met jungle-behang: behang met bladeren en jungledieren. 

Ice-cream

Voor echte meisje-meisjes. Zoet roze in combinatie met fris geel. Een combinatie die doet denken aan spekjes of een zomers ijsje.