Strandplezier in stijl: Huis ter Duin

Twee jonge enthousiaste architecten wandelen op een dag Binnenspecialist binnen. Op goed gerucht hoor ik later, daar lopen we allemaal warm voor natuurlijk. Een project in Huis ter Duin Noordwijk. Als kind van de kust heb ik er meteen zin in. De heren Raven laten tekeningen en bestek zien.

Of ik het zie zitten… Wat denk je zelf? We gaan ervoor. Wel spannend zo’n project op afstand en het heeft onze Rudy dan ook veel kilometers gekost. Het brácht veel meer. Het werken aan de perfecte beachlook op zo’n mooie plek die het gevoel oproept van ‘hier wil je zijn’. Het werken op de Veluwe is fantastisch maar dit was een ontzettend leuke afwisseling met een tevreden klant. Met dank aan Raven Architecten voor de prettige en altijd positieve samenwerking.

De prachtige gordijnen van Mart Visser en de elektrische Woodweave rollup van Sunway voegen de finishing touch toe. Op naar het volgende avontuur!

Winkel Zoetermeer  - Marleen Bakker

Interieuradviseur
Binnenspecialist
 

BInnenspecialist

binnenspecialist

binnenspecialist

binnenspecialist

Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je vragen? Laat dan je gegevens achter. We zien ernaar uit om samen met jou te werken aan het mooiste eindresultaat voor jouw ver- of afbouw project. 

Maak een afspraak