Schuijt ontvangt predicaat Hofleverancier

Binnenspecialist Schuijt viert succesvol 100-jarig bestaan en ontvangt dit jaar het predicaat Hofleverancier!

Binnenspecialist Schuijt, vierde afgelopen tijd een indrukwekkend mijlpaal: het 100-jarig bestaan van de onderneming. We organiseerde en week met een reeks feestelijke evenementen om deze bijzondere gelegenheid te markeren en bedankte klanten, zakelijke relaties, personeel en vrienden voor hun steun gedurende de afgelopen eeuw.

Binnenspecialist Schuijt Hoflevernacier

De festiviteiten begonnen met voor klanten de mogelijkheid van een exclusieve rondleiding in de showroom, waar ze meegenomen werden in een ‘Tour de Voorbije Eeuw Schuijt’ onder begeleiding van Jan Schuijt. De tour bood een fascinerende reis door de geschiedenis van Binnenspecialist Schuijt, waarbij hoogtepunten en mijlpalen van de afgelopen eeuw werden belicht.

Op donderdagmiddag vond er een speciaal evenement plaats voor zakelijke relaties van Schuijt. Tijdens deze avond werd aan de aanwezigen een grote verrassing onthuld door de burgemeester van Leidschendam-Voorburg: “Het heeft de koning behaagd Binnenspecialist Schuijt te eren met het predicaat “Hofleverancier”.

Jan Meerman, voorzitter van branchevereniging INretail, die aanwezig was als spreker, prees Jaap en Jan Schuijt voor hun langdurige betrokkenheid en prestaties binnen de gemeente Leidschendam en benadrukte het belang van een dergelijk prachtig bedrijf voor de lokale gemeenschap.

Schuijt

Vrijdagavond werd het feest voortgezet met een grandioze viering, waarbij personeelsleden, oud-personeelsleden, familie en vrienden werden uitgenodigd om samen te genieten van deze speciale mijlpaal. De avond werd gekenmerkt door een feestelijke sfeer, waarbij oude herinneringen werden opgehaald en nieuwe werden gecreëerd, terwijl gasten de gelegenheid hadden om hun waardering en felicitaties te delen met de familie Schuijt en het team.

schuijt jubileum

Schuijt blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van interieurinrichting en slapen. Het bedrijf is een hoeksteen geworden in de gemeenschap van Leidschendam en omgeving, en zal met trots blijven bijdragen aan de bloei en ontwikkeling van het gebied.

binnenspecialist schuijt

Schuijt aan de Damlaan 76 in Leidschendam is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in woninginrichting. Met 100 jaar ervaring heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Binnenspecialist Schuijt is trots op hun betrokkenheid bij de gemeenschap en blijft streven naar innovatie en klanttevredenheid.