WOONTREND | Opvallend behang

Het kan u bijna niet ontgaan zijn, opvallende muurbekleding is hip! Een saaie muur wordt direct een blikvaller met mooi behang. 

Wij zijn fan van deze woontrend en hebben de állermooiste behangmerken om uw muren te laten shinen. 

Prints in felle kleuren, structuurbehang, metallic behang: het is er allemaal. Kies voor een wand die er echt uit mag springen, bijvoorbeeld een hoge of lange muur, of behang de hele ruimte. 

Op een lange en hoge muur mag de print groots zijn (denk bijvoorbeeld aan grote bloemen). In een kleine ruimte waar alle muren behangen worden komt zo'n grote print minder mooi tot zijn recht. Hier kiest u liever een een behang met een klein patroon, dat regelmatig herhaald wordt. 

In ons assortiment vindt u onder andere exclusieve behangmerken als Arte en Élitis, authentiek behang van onze verfmerken Little Greene en Farrow & Ball en behang van veelzijdige merken Eijffinger en BN wallcoverings. In alle collecties zijn mooie opvallende behangsoorten te vinden, zodat er voor iedere stijl en voor elke budget wat wils is. 

Wilt u deze trend toepassen in uw interieur, maar kunt u wel wat advies gebruiken? Wij denken graag mee welk behang past in uw woning, in welke ruimte en op welke muur.