Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons
  • Sunway Odysee Shades
  • Sunway Odysee Shades
  • Sunway Odysee Shades
  • Sunway Odysee Shades
  • Sunway Odysee Shades
  • Sunway Odysee Shades

Sunway

Sunway Odysee Shades

€ 315,-

Maatwerk product

Vandaag besteld, dinsdag 17 januari 2023 in huis.


  • incl. BTW
  • Gratis verzending
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen mogelijk

De SUNWAY® Odysee® Shade is een innovatief product, dat tot de familie van de populaire Duette® Shades behoort. De Odysee® Shades hebben een zelfde isolerende werking als Duette® Shades, maar met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen.

U kunt de Odysee cellen traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee het doorzicht volledig naar eigen wens creëren. Van volledig uitgevouwen (dichte) cellen voor totale privacy, energiebesparing en onzichtbare koorden tot geheel ineengevouwen (open) cellen voor maximale transparantie, doorzicht en lichtregulering.

Odysee® Shades zijn in mooie naturel kleuren leverbaar. De nonwoven stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. Aan de achterzijde zijn de stoffen altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf. Er zijn 3 kleuren hardware leverbaar: wit, crème en geanodiseerd aluminium. Odysee® Shades zijn leverbaar met 3 bedieningsopties: Eindloos koord (standaard), PowerTouch en Simplicity motor.

EINDLOOS KOORD

De SUNWAY® Odysee® Shade wordt standaard geleverd met eindloos koordbediening. Met de eindloos koordbediening kunt u de Odysee® Shade zowel neerlaten en optrekken als de cellen in- en uitvouwen.

POWERTOUCH

Optioneel kan de SUNWAY® Odysee® Shade geleverd worden met de koordloze PowerTouch bediening (meerprijs). Dit is een batterij aangestuurde motor die wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt. De bediening gaat door middel van een witte kunststof stang met een druktoets bediening. De Odysee® Shade kan met de op- en neertoets eenvoudig bediend worden.

SIMPLICITY MOTOR

Optioneel kan de SUNWAY® Odysee® Shade geleverd worden met de Simplicity motor bediening(meerprijs). Dit is een batterij aangestuurde motor die wordt aangedreven door een extern battery pack van 12 Volt. De bediening gaat door middel van een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening.

Benieuwd hoe dit product in uw omgeving past? We helpen u graag door gratis en vakkundig advies te geven. Dat kan door een afspraak te maken bij ons in een van onze winkels maar dat kan ook bij u thuis indien gewenst. Dan stemmen we vooraf even met u af en nemen waar mogelijk stalenmateriaal mee. 

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu een offerte aan over het product dat u wenst.

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen