Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Bestel direct

Online kunt u bij ons ook bestellen. Bestel nu de producten die u wenst.

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

  • Sunway Verticale Jaloezieën
  • Sunway Verticale Jaloezieën

Sunway

Sunway Verticale Jaloezieën

€ 196,-

Maatwerk product

Vandaag besteld, dinsdag 25 mei 2021 in huis.


  • incl. BTW
  • Gratis verzending
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen mogelijk

U wilt van uw huis uw thuis maken door een persoonlijke sfeer te creëren. Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering

HOOGWAARDIGE STOFFEN EN MATERIALEN

SUNWAY® biedt verticale lamellen van verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. 

TEXTIEL

De sfeervolle collectie textiel biedt lamellen in mooie naturel kleuren en in verschillende transparanties.

Transparante stoffen filteren het licht mooi.

Dichte stoffen zorgen voor optimale privacy wanneer de lamellen gesloten zijn.

Technische stoffen zoals screenstoffen zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor toepassing in uw werkhoek of thuiskantoor.

Sommige stoffen zijn voorzien van een speciale coating.

Zo zorgt een Topar® coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen die zijn voorzien van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen.

ALUMINIUM

Aluminium lamellen komen goed tot hun recht in een strakke inrichting. Dit type lamel biedt veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen. Aluminium lamellen zijn leverbaar in 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.

KUNSTSTOF

Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens. Kunststof lamellen zijn leverbaar in 89 mm lamelbreedte.

TOEPASSING

Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale lamellen de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

Benieuwd hoe dit product in uw omgeving past? We helpen u graag door gratis en vakkundig advies te geven. Dat kan door een afspraak te maken bij ons in een van onze winkels maar dat kan ook bij u thuis indien gewenst. Dan stemmen we vooraf even met u af en nemen waar mogelijk stalenmateriaal mee. 

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!