Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons
  • Sunway Verticale Jaloezieën
  • Sunway Verticale Jaloezieën
  • Sunway Verticale Jaloezieën
  • Sunway Verticale Jaloezieën

Sunway

Sunway Verticale Jaloezieën

€ 196,-

Maatwerk product

Vandaag besteld, dinsdag 17 januari 2023 in huis.


  • incl. BTW
  • Gratis verzending
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen mogelijk

U wilt van uw huis uw thuis maken door een persoonlijke sfeer te creëren. Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

SUNWAY® biedt verticale lamellen van verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. 

TEXTIEL

De sfeervolle collectie textiel biedt lamellen in mooie naturel kleuren en in verschillende transparanties.

Dichte stoffen zorgen voor optimale privacy wanneer de lamellen gesloten zijn.

Zo zorgt een Topar® coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen die zijn voorzien van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen.

ALUMINIUM

Aluminium lamellen komen goed tot hun recht in een strakke inrichting. Dit type lamel biedt veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen. Aluminium lamellen zijn leverbaar in 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.

KUNSTSTOF

Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens. Kunststof lamellen zijn leverbaar in 89 mm lamelbreedte.

Benieuwd hoe dit product in uw omgeving past? We helpen u graag door gratis en vakkundig advies te geven. Dat kan door een afspraak te maken bij ons in een van onze winkels maar dat kan ook bij u thuis indien gewenst. Dan stemmen we vooraf even met u af en nemen waar mogelijk stalenmateriaal mee. 

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu een offerte aan over het product dat u wenst.

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen