Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Beka Boxsprings

Bij Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam heeft u keuze uit de maar liefst 9 verschillende boxsprings van Beka! U kunt uw eigen boxspring helemaal zelf samenstellen! U heeft keuze uit verschillende meubelstoffen, kleuren, hoofdborden en poten. Kom langs één van onze binnenspecialist winkels en bekijk de mogelijkheden van het samenstellen van een Beka Boxspring!

Box Cubic 16

Box Cubix 16 is een gestoffeerde boxspring met een pocketverenkern. Afgedekt met PU-schuim. Deze Boxspring heeft 7 ergonomische comfortzones. De totale hoogte is 16 cm(exclusief de poten) Het is mogelijk om uw matras van 19 of 21 cm mee te laten stofferen.

Box Cubic 25

Deze gestoffeerde vlakke boxspring met een pocketverenkern kan afgedekt worden met PU-schuim of Geltex Foam. Verder heeft de Boxspring 7 ergonomische comfortzones. De totale hoogte is 25 cm(exclusief de poten) en is ook verkrijgbaar met een gestoffeerde matras van 19 cm of 21 cm

Beka Box Cubic 30

Deze gestoffeerde hoge boxspring met een pocketverenkern kan afgedekt worden met PU-schuim of Geltex Foam. Verder heeft de Boxspring 7 ergonomische comfortzones. De totale hoogte is 30 cm(exclusief de poten) en is ook verkrijgbaar met een gestoffeerde matras van 19 cm of 21 cm hoog.

Beka Box platform 16

De Boxspring Platform 16 is een gestoffeerde boxspring met een pocketverenkern en is afgedekt met PU-schuim. Verder heeft de Boxspring 7 ergonomische comfortzones. De totale hoogte is 30 cm(exclusief de poten ), deze boxpring is ook verkrijgbaar met een gestoffeerde matras van 19 cm of 21 cm hoog.

Beka Box curve 25

De Boxspring Curve is een vlakke boxspring met Pocketverenkern met 7 ergonomische comfortzones. De boxspring heeft een totale hoogte van 25 cm( exclusief de poten) Curve is afgedekt met PU schuim, maar kan ook in Geltex uitgevoerd worden. Matrassen van 19 of 21 cm hoog kunnen ook mee gestoffeerd worden.

Beka Box Deco 30

De Box Deco 30 is een gestoffeerde vlakke boxspring met pocketverenkern, en heeft 7 ergonomische comfortzones. De hoogte van de boxspring is 30 cm (exclusief de poten). Matrassen van 19 of 21 cm hoog kunnen ook mee gestoffeerd worden

Beca Motorbox Cubic 18

De Motorbox Cubic is een gestoffeerde elektrisch verstelbare boxspring met een pocketverenkern en is afgedekt met PU schuim. Verder heeft de boxspring 7 ergonomische comfortzones. Deze Boxspring is 2 motorig en biedt keuze uit 2 bedieningsmogelijkheden namelijk een kabelbediening of een draadloze bediening met radiofrequentie. Deze Boxspring heeft een totale hoogte van 18 cm (exclusief de poten) Het is mogelijk om de matras mee te laten stofferen. Dit kan met een matras van 19 of 21 cm hoog.

Beca Motorbox Cubic 25

De Motorbox Cubic 25 is een gestoffeerde elektrisch verstelbare boxspring met pocketverenkern en is afgedekt met Pu-schuim. Deze Boxspring heeft 7 comfortzones. De Boxspring is 2 motorig uitgevoerd en biedt keuze uit 2 bedieningsmogelijkheden namelijk een kabelbediening of een draadloze bediening met radiofrequentie. Deze Boxspring heeft een totale hoogte van 25 cm (exclusief de poten). Het is mogelijk om het matras mee te laten stofferen. Dit kan met een matras van 19 of 21 cm hoog.

Beca Motorbox Cubic 30

De Motorbox Cubic 30 is een hoge gestoffeerde elektrische verstelbare boxspring met pocketverenkern. De box is afgedekt met Pu-schuim en heeft 7 comfortzones. Ook is hij voorzien van 2 motoren en biedt keuze uit 2 bedieningsmogelijkheden: kabelbediening of een draadloze bediening met radiofrequentie. De Boxspring heeft een totale hoogte van 30 cm exclusief de poten. Het is mogelijk om het matras mee te laten stofferen. Dit kan met een matras van 19 of 21 cm hoog.

 

 

 

Bij Binnenspecialist Schuijt en Maison

Afspraak maken?

of een offerte ontvangen? Laat dan uw telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Binnenspecialist biedt u kwaliteitsmerken in woninginrichting en -stoffering

Alle merken

Contactformulier

Heeft u een vraag aan ons? Stel uw vraag dan nu online en we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Test

Verstuur

Tekst voor versturen

Test

Verstuur

Tekst voor versturen

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen