Boxsprings

Luxe uitstraling, comfortabele ligging en optimale ondersteuning

Een boxspring biedt dubbel slaapcomfort doordat er meerdere lagen matrassen met elkaar gecombineerd worden. Een complete boxspring is een soort bed dat opgebouwd is uit verschillende lagen, die perfect op elkaar aansluiten: de boxspringbox, het matras en de topper. Bij de keuze voor het matras letten we vooral op welk matras goed voor u is, de ergonomie. De topper kiest u zelf door te bepalen wat u fijn vindt liggen. Daarnaast kiest u zelf het hoofdbord en/of voetbord. In een boxspring zijn een luxe uitstraling, comfortabele ligging en optimale ondersteuning samengevoegd.

Beka BOx

Op onze slaapafdelingen in Leidschendam, Houten en Zoetermeer vindt u diverse boxsprings, zodat u zelf het verschil kunt ervaren tussen de matrassen en toppers.

Wij zijn dealer van Auping, Avek, Beka en Hasena. Bij al onze leveranciers zijn er vele, uitgebreide mogelijkheden om uw boxspring zelf samen te stellen.

auping

Auping boxsprings

De boxsprings van Auping zijn verkrijgbaar bij Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam. In onze showroom kunt u Auping boxsprings testen en zelf samen stellen aan de hand van uw voorkeuren. Een Auping boxspring is maatwerk, handwerk en vakwerk. Geproduceerd in Nederland in een duurzame fabriek en gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Auping boxsprings zijn voorzien van Auping spiraalbodems voor de beste ventilatie. Alle onderdelen zijn aan elkaar gefixeerd, zodat het matras en de topper netjes op de boxspring blijven liggen. Om uw Auping boxspring samen te stellen heeft u keuze uit verschillende hoofdborden, matrassen en maar liefst 89 stoffen. Een fijn voordeel aan een Auping boxspring: u hoeft de matrassen en toppers niet te keren.