Bedden

Een bed bestaat uit een bedbodem waar een los matras op geplaatst wordt. De goede combinatie hiervan zorgt voor jaren slaapplezier. 

Een bed gaat jaren mee dus logischerwijs wilt u een juiste keuze maken. In de keuze voor een nieuw bed is het belangrijk dat het bed en matras ergonomisch zijn afgestemd op uw lichaam. Onze adviseurs kijken met u mee wat werkt voor u. 

Op onze slaapafdelingen in Leidschendam, Houten en Zoetermeer vindt u verschillende bedden, zodat u zelf het verschil kunt voelen tussen bepaalde matrassen. Alle bedden zijn leverbaar in eenpersoons - en tweepersoons uitvoering. Ook hierin is er variatie in verschillende lengte- en breedtematen met diverse instaphoogtes.. Daarnaast heeft u de keuze voor een elektrisch verstelbaar bed. Wij zijn ook gespecialiseerd in hoog-laagbedden, die in te stellen zijn op verzorghoogte.

Stel zelf uw Auping bed samen

Wat is het verschil tussen bedden en boxsprings?

Het enige verschil is de opbouw. Waar een bed bestaat uit een bodem en een matras wordt een boxspring opgebouwd uit verschillende lagen die perfect op elkaar aansluiten. Een boxspring geeft hierdoor meer ondersteuning dan een bed.

Ontdek ook onze boxsprings