Bedden

Bedden en Boxsprings

Voor bedden en boxsprings komt u naar Binnenspecialist Schuijt en Binnenspecialist Maison. In beide winkels vindt u een complete afdeling Slapen. Tientallen modellen van bedden en boxsprings staan hier voor u ter inspiratie in uw zoektocht naar een nieuw bed. 

Al meer dan een halve eeuw lang werken wij samen met diverse merken. Wij zijn dealer van Artisan, Auping, Avek, Beka, Hasena, Lattoflex, Mahoton, Van Os Ledikanten en Vroomshoop. Bij vrijwel al onze leveranciers zijn er vele, uitgebreide mogelijkheden om uw bed of boxspring te personaliseren. 

Op onze slaapafdelingen vindt u verschillende bedden en boxsprings, zodat u zelf het verschil kunt voelen dus bepaalde matrassen en toppers. Alle bedden zijn leverbaar in eenpersoons - en tweepersoons uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze voor een elektrisch verstelbaar bed. Wij zijn ook gespecialiseerd in hoog-laagbedden, die in te stellen zijn op verzorghoogte.

Boxsprings

Een boxspring biedt dubbel slaapcomfort doordat er meerdere lagen matrassen met elkaar gecombineerd worden. Een complete boxspring is een soort bed dat opgebouwd is uit verschillende lagen, die perfect op elkaar aansluiten: de boxspringbox, het matras en de topper. Bij de keuze voor het matras letten we vooral op welk matras goed voor u is, de ergonomie. De topper kiest u zelf door te bepalen wat u fijn vindt liggen. Daarnaast kiest u zelf het hoofdbord en/of voetbord. In een boxspring zijn een luxe uitstraling, comfortabele ligging en optimale ondersteuning samengevoegd.

Bedden

Een bed gaat jaren mee dus logischerwijs wilt u een juiste keuze maken. In de keuze voor een nieuw bed is het belangrijk dat het bed en matras ergonomisch zijn afgestemd op uw lichaam. Onze adviseurs kijken met u mee wat werkt voor u. Een bed bestaat uit een bedbodem waar een los matras op geplaatst wordt. De goede combinatie hiervan zorgt voor jaren slaapplezier. In onze winkels vindt u bedden in verschillende lengte- en breedtematen en met diverse instaphoogtes. Ook is een elektrisch verstelbaar bed een van de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen bedden en boxsprings?

Het enige verschil is de opbouw. Waar een bed bestaat uit een bodem en een matras wordt een boxspring opgbouwd uit verschillende lagen. Een boxspring geeft hierdoor meer ondersteuning dan een bed.