40 jaar loyaliteit en 3 generaties trouw

Een hartverwarmend verhaal van een van onze langstlopende klanten!

Henk Schiphuis, een vriendelijke en trouwe klant van Binnenspecialist Schuijt, die al 40 jaar lang zijn vertrouwen in ons stelt. Geboren in Ede, maar op jonge leeftijd verhuisd naar Groningen, om later neer te strijken in het gezellige Leidschendam. In 1975 begon Henk zijn carrière bij de politie, waarna hij zijn grote liefde, Quorry, ontmoette. Inmiddels zijn ze al 44 jaar getrouwd, hebben ze twee kinderen en genieten ze van het grootouderschap.

Het contact tussen de familie van Henk en Schuijt begon al in een ver verleden toen zijn ouders een woning in Leidschendam kregen. Ze kwamen bij de firma Schuijt terecht, en sindsdien is de band begonnen. Drie generaties van zijn familie zijn inmiddels trotse klanten van Schuijt, inclusief zijn zoon en dochter, die hun bedden bij ons hebben gekocht. Onlangs hebben we het nieuwe huis van zijn zoon voorzien van een prachtige vloer. Daarnaast hebben we bij de dochter ook vloerbedekking en gordijnen geleverd.

Binnenspecialist

Foto: Henk en Silvia

We kwamen ook bij de schoonouders van Henk in een verzorgingstehuis in Den Haag, waar Quorry een kamer opnieuw had ingericht met onze producten: een prachtige vloerbedekking en een vitrage met groene bloemmotieven. De kamer werd zo fleurig en levendig dat nieuwe bewoners altijd nieuwsgierig waren en een kijkje kwamen nemen bij Henks schoonmoeder.

Van Den Haag naar Leidschendam en uiteindelijk weer terug naar Den Haag, overal waar hij ging, werden de gordijnen, vloeren en raamdecoraties met zorg geleverd door Schuijt.

Als je zijn huis binnenstapt, is alles tot in de puntjes verzorgd, van de vloeren tot de jaloezieën, en Henk is er trots op dat bijna alles door Binnenspecialist Schuijt is gedaan. En als er een probleempje opduikt, komt Ed, de handige uitvoerder, altijd met een glimlach om het op te lossen.

Maar naast de producten en service, zijn het vooral de mensen van Schuijt die het verschil maken voor Henk. Met namen als Silvia, Annemarie, Jan, Jaap, Ed, Rob en Bart, voelde hij zich als een koning in hun winkel. Ze dachten altijd met hem mee en hadden zelfs de meest complexe uitdagingen moeiteloos opgelost. Zo herinnert Henk zich een keer dat hij gordijnen liet plaatsen in een huis waar het plafond niet helemaal recht was. Geen probleem voor Schuijt! Ze pasten zich aan en losten het op alsof het niets was.

Het 100 jarig jubileum van Binnenspecialist Schuijt is voor Henk een speciale gebeurtenis. Hij bewondert de zaak en is trots dat hij er al zoveel jaren deel van uitmaakt. Een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, is iets unieks en waardevols. Henk zou het dan ook aan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij Schuijt. Ze staan garant voor betrouwbaarheid, deskundigheid en vakmanschap, en bovenal voor die persoonlijke touch die ervoor zorgt dat je je er altijd thuis voelt.