Slim wonen met Domotica

In het huis van de toekomst gaat het allemaal vanzelf. Plisségordijnen en duettes vouwen automatisch omhoog, jaloezieën sluiten met een simpele druk op de knop, de gordijnen rollen vanzelf gelijktijdig uiteen. Hoe jij van jouw huis een huis van de toekomst maakt? Met Domotica!

Een prettige mix van raambekleding in jouw woning of kantoorpand kan best een uitdaging zijn. In ruimtes met veel raampartijen kost het veel tijd om ze alle raamdecoratie te openen of sluiten. Door middel van Domotica kun je eenvoudig alle raamdecoratie bedienen door slechts een druk op de knop.

Het Powerview Motorisation systeem van Luxaflex is een perfect voorbeeld hiervan. Dit systeem maakt het mogelijk om de raambekleding eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening of app. Powerview Motorisation werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar. Daarnaast is het eenvoudig te combineren met andere Domotica systemen zoals Google Home en de Apple Home kit.

Met de Powerview app is het mogelijk een compleet dagritme in te voeren. Doordat het systeem zonsopgang en -ondergang herkent gaat de raambekleding automatisch in de gewenste ochtend- of avondpositie. Ook tijdens een vakantie kun je voor langere tijd een ritme instellen of van afstand de raamdecoratie bedienen zodat het huis bewoond lijkt. 

Naast de mogelijkheden die Luxaflex biedt, kan elektrische raambekleding ook geleverd worden door andere partners van Binnenspecialist: Sunway, Inside en Goelst.

Meer informatie over elektrische raambekleding

In onze showrooms helpen we je graag verder met jouw eigen slimme woning.