WOONTREND | Jungle

De jungle woontrend is nog niet voorbij! En dat is geen probleem wat ons betreft. Waarom, dat laten we hieronder graag zien.

In de woontrend jungle, ook wel bekend als botanisch, draait het om planten. Groen in huis, gecombineerd met frisse kleuren en heel veel verschillende soorten planten.  Planten in huis zorgen voor een betere luchtkwaliteit en zorgen voor een ontspannen sfeer. Om de jungle woontrend toe te passen kunt u beginnen met het toevoegen van planten in uw interieur. 

Wilt u de jungle trend doorvoeren, dan zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Ook ideaal voor mensen zonder groene vingers ;). 

In ons assortiment zijn bijvoorbeeld prachtige behangprints te vinden, die perfect passen in het thema jungle. Prints met veel groen, maar ook juist een subtiele bladerenprint in rustige kleuren. Zo is er voor ieder wat wils.

Voor wie een behang in botanische stijl toch een tikkeltje heftig vindt hebben we goed nieuws. Ook met accessoires kom je een heel eind! Kussens, dekbedovertrekken en zelfs gordijnen, alles is verkrijgbaar met een mooie plantenprint of in een groen kleurtje. 

Bent u enthousiast geworden na het zien van deze woontrend? In onze showrooms kunt u terecht voor advies hoe het jungle thema toegepast kan worden in uw huis.