Laminaat vloeren

Praktisch en relatief voordelig

Tegenwoordig is laminaat verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een laminaat vloer met een traditionele houtprint of gaat u voor een moderne variant met een steenmotief? Ons aanbod is enorm. De kans van slagen is dus groot!

De adviseurs van Binnenspecialist in uw buurt staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook helpen wij u graag met de keuze voor de kleur, print en dikte van uw laminaat vloer. Daarnaast adviseren wij over de ondervloer die past bij uw woonsituatie. We kijken daarbij of er bijvoorbeeld vloerverwarming is. Ook met de eventuele onderburen zal rekening gehouden moeten worden bij het kiezen van een ondervloer. Gelukkig hebben wij bij Binnenspecialist jarenlange ervaring met het inrichten van woningen in alle soorten en maten. Zo bent u verzekerd van het allerbeste advies!

Meer informatie ontvangen?

Waarom laminaat?

  • Een laminaatvloer is leverbaar in vele uitvoeringen: hout en steenprint
  • Een laminaatvloer is erg praktisch
  • Een laminaatvloer is mogelijk in combinatie met vloerverwarming
  • Een laminaatvloer is een prijstechnisch relatief voordelige vloer

De opbouw van laminaat

Uw laminaatvloer bestaat uit 4 lagen. De bovenste, transparante laag beschermt tegen slijtage. De tweede laag is de decor-laag, waar de print op gedrukt is. Hierdoor krijgt het laminaat zijn karakteristieke uitstraling. De derde laag is de kernplaat van HDF materiaal. Dit is een vezelplaat met een hoge dichtheid, die de sterkte van het laminaat bepaald. De onderste laag is de tegenlaag. Deze laag voorkomt tromkrekken van de vloer.

Advies op maat

Kom voor advies op maat voor een laminaat vloer langs in één van de winkels van Binnenspecialist. U vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Leidschendam, Houten en Hellevoetsluis. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan