Trapbekleding

Voor iedere trap een mooie oplossing!

Ben je op zoek naar trapbekleding die past in jouw interieur? Dan ben je bij Binnenspecialist aan het juiste adres! Wij stofferen trappen en installeren traplopers. Maar ook PVC of marmoleum op uw trap behoort tot de mogelijkheden. 

Wil je de trap door laten lopen met de beneden en/of bovenverdieping, dan kies je voor hetzelfde product. Of ga je liever voor een statement met een unieke traploper? Binnenspecialist levert trapbekleding van merken als Louis de Poortere, Cunera, Therdex en Jabo.

Liever de trap 'kaal' houden? Ook de mooiste verf voor trappen vind je bij Binnenspecialist.

Traplopers

In ons assortiment vindt je een grote hoeveelheid traplopers in verschillende maten en kleuren. Naast effen traplopers van sisal, wol en cocos leveren wij ook traplopers met  een print. Ook is het mogelijk om een traploper te laten maken uit kamerbreed tapijt. Hierbij is een rand als afwerking wel noodzakelijk, om goede kwaliteit te garanderen.

Tapijt op de trap

Vaak toegepast op trappen: kamerbreed tapijt. Veel klanten kiezen ervoor om hun trap te laten bekleden met hetzelfde tapijt als de bovenverdieping. Tapijt op de trap voelt zacht aan je voeten en dempt het geluid. Daarnaast is er minder kans op uitglijden in vergelijking met een gladde trap. Bijna al het tapijt uit ons assortiment is ook geschikt voor trappen.

PVC trapbekleding

PVC op de trap geeft een prachtig, strak effect. Dit wordt vaak toegepast bij trappen in de woonkamer. Het is zo heel makkelijk om een geheel te creëren met de rest van jouw woning door overal hetzelfde PVC te gebruiken. Wel moet een trap van PVC afgewerkt worden met profielen, voor een mooie afwerking. Ook is het goed om er rekening mee te houden dat PVC op de trap minder geluid dempt als tapijt of een traploper.

Marmoleum op de trap

Een minder bekend product voor op de trap is marmoleum. Maar minder bekend betekent zeker niet minder mooi of praktisch! Marmoleum is een volledig natuurlijk, en dus duurzaam product. Door dit toe te passen krijgt uw trap een strak uiterlijk, vergelijkbaar met een traprenovatie. Daarnaast dempt marmoleum het geluid en laat het de trap lekker warm aanvoelen. Marmoleum trapbekleding is mogelijk in vele verschillende kleuren. 

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor een trapbekleding langs in één van de winkels van Binnenspecialist. Je vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Leidschendam, Houten en Hellevoetsluis.