Vinyl

Onderhoudsvriendelijk en modern!

Bent u op zoek naar een vloer met een mooie, strakke uitstraling? Dan is een vinyl vloer van Binnenspecialist de perfecte vloer voor u!

Wat zijn zoal de voordelen van een vinyl vloer?

  1. Fijn voor de buren! Een vinyl vloer wordt ook wel stille vloerbedekking genoemd, vanwege de geluiddempende werking van het verende vinyl. Zo’n stille vloer is natuurlijk erg fijn voor de (onder)buren. Bang boven bepaalde geluidsnormen uit te komen? Met een vinylvloer zal dit niet gebeuren.
  2. Verschillende dessins en kleuren. Een vinyl vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is te krijgen in tientallen variaties waaronder hout, steen en abstracte dessins. Of u nu gaat voor een stoere betonlook, of een warme aardse tint.
  3. Warme vloer. Het materiaal voelt erg comfortabel aan en is tevens geschikt voor vloerverwarming. Een vloer waar u letterlijk en figuurlijk warm van wordt dus.
  4. Gemakkelijk in onderhoud, gelegd zoals u wil. Veel vinylstroken en tegels hebben de luxe uitstraling van hout en steen, maar zonder de onderhoudsnadelen van echt hout bijvoorbeeld. Doordat geen strook en tegel exact hetzelfde is, komt deze vloer tot leven. Je legt hem halfsteens, in een wildverband of in visgraat. Zo bepaal je zelf of je voor een klassieke of juist moderne strakke vloer gaat.

In onze winkels hebben wij vele variaties in vinyl vloeren van merken als Forbo Flooring, Interfloor en Ambiant.

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor een vinyl vloer langs in één van de winkels van Binnenspecialist. U vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Houten, Leidschendam en Hellevoetsluis.