Vloerkleden

De 'finishing touch' in uw interieur

Op zoek naar een (nieuw) vloerkleed of karpet? Bij Binnenspecialist zit u goed! Wij hebben een ruim assortiment vloerkleden van merken als Louis de Poortere en Brink & Campman. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen vloerkleed samen te stellen uit een bestaand tapijt. Veel van onze vloerkleden worden speciaal op maat gemaakt. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een vloerkleed met speciale afmetingen.

Kom langs in één van onze winkels om uw opties te bekijken. Onze adviseurs denken graag met u mee over de kleuren, afwerking en grootte van uw vloerkleed. Het is ons doel dat uw unieke vloerkleed precies past in uw interieur.

Wat is er mogelijk?

Ook op gebied van vloerkleden zijn er vele mogelijkheden bij Binnenspecialist. Gaat u voor een vloerkleed met een standaard maat of kiest u een kleed dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Het kan allemaal! Zo kunt u een vloerkleed kiezen uit een van onze standaard collecties, of er een laten maken uit tapijt. Ook is het mogelijk om zelf uw vloerkleed samen te stellen door verschillende materialen en kleuren met elkaar te combineren. 

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat of het bezichtigen van stalen van vloerkleden langs in één van de winkels van Binnenspecialist. U vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Houten, Leidschendam en Hellevoetsluis.