Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons
PVC vloeren in onze winkel

Groot aanbod in hoogwaardige PVC vloeren

Op zoek naar een PVC vloer van goede kwaliteit? Dan ben je bij Binnenspecialist aan het juiste adres! Wij bieden u een grote collectie van merken aan, met onder andere vloeren van Therdex, Belakos, Moduleo, Coretec en onze eigen Binnenspecialist collectie.

Wil je verder orienteren? Vraag dan vrijblijvende een adviesgesprek of offerte aan.

vraag een offerte aan

PVC vloeren in visgraat patroon

PVC vloeren in visgraat patroon

PVC vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen voor een PVC vloer in visgraatpatroon, wat zorgt voor een luxe en tijdloze uitstraling.

Bij visgraatpatronen heb je ook de keuze om authentieke band en/of bies rondom de vloer te plaatsen. Zo kan een PVC visgraat vloer een passende oplossing zijn voor veel inrichtingsstylen.

Kom naar Binnenspecialist voor PVC vloeren. Maak een afspraak en laat je verrassen door onze mogelijkheden!

Hongaarse punt

PVC vloer in Hongaarse punt

Een PVC vloer in de afwerking Hongaarse punt is een fraaie vloer met een bijzonder patroon waarbij de planken schuin ten opzichte van elkaar worden gelegd. Net weer wat anders dan de veelgekozen visgraat variant.

De hongaarse punt afwerking geeft een unieke uitstraling die past bij zowel moderne als klassieke interieurs.

PVC stroken / PVC rechte planken vloer

PVC stroken / PVC rechte planken vloer

Een PVC stroken of ook wel rechte planken vloer is een moderne en stijlvolle PVC vloer die bestaat uit smalle of brede stroken PVC. De PVC is tegenwoordig zo mat dat deze heel dichtbij de uitstraling van een echte houten planken vloer komt.

Wilt je meer informatie over de mogelijkheden bij u thuis of heb je een specifieke vraag? Laat jouw gegevens achter en we bellen jou spoedig op.

PVC klik vloeren

PVC klik vloeren

De meest gekozen PVC vloer is een PVC plak vloer die verlijmd wordt op een geagaliseerde ondervloer. Een alternatief hiervoor is een PVC klik vloer, die vergelijkbaar als met een laminaat vloer zwevend gelegd wordt over de bestaande ondervloer, waardoor er geen lijm nodig is.

Een ander voordeel is dat een klik PVC vloer ook gemakkelijker weer verwijderd kan worden. Ideaal voor een huurwoning of als jij, jouw interieur regelmatig willen veranderen. Bepaalde PVC klikvloeren hebben zelfs een "ingebouwde" ondervloer, waardoor er geen extra ondervloer nodig is. Ook wordt een PVC klik vloer vaak gekozen bij woningen waar een geluidsisolerende werking vereist is.

Lijm of plak PVC vloeren

Verlijmde PVC vloeren

Lijm of plak PVC is een andere optie als het gaat om PVC vloeren. Bij deze methode wordt de PVC vloer verlijmd op de ondervloer. Het is wel belangrijk dat de ondervloer geëgaliseerd wordt voordat de PVC vloer wordt verlijmd. Dit zorgt voor een strakke en egale vloer. Een PVC plak vloer kan heel goed gecombineerd worden met een vloerverwarmingssysteem. Hierdoor kun je genieten van een aangename temperatuur in huis.

Voordelen van een PVC vloer?

Voordelen van een PVC vloer?

PVC vloeren bieden vele voordelen, zoals het gemakkelijk schoonmaken van de vloer en een lange levensduur. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor vloerverwarming en zijn ze waterdicht en geluiddempend. Kies uit een ruim assortiment van PVC vloeren in verschillende stijlen en patronen die perfect passen bij jouw interieur.

Vloerverwarming onder een PVC

Vloerverwarming onder een PVC

Een PVC vloer is een uitstekende keuze als je vloerverwarming wilt combineren met jouw nieuwe PVC vloer. PVC vloeren staan er zelfs om bekend dat ze optimaal warmte geleiden, waardoor ze goed warmte doorlaten. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in huis en een gelijkmatige warmteverdeling.

Doordat PVC vloeren relatief dun zijn, is de warmteweerstand lager dan bij andere vloeren. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt om jouw woning te verwarmen, wat resulteert in een lagere energierekening.

PVC vloeren in badkamer

PVC vloeren in badkamer

Een PVC vloer kan een mooie oplossing zijn voor jouw badkamer. Het is echter belangrijk om te weten dat niet alle soorten PVC vloeren geschikt zijn voor de badkamer. Voor een badkamer wordt meestal gekozen voor een verlijmde PVC vloer, omdat deze beter bestand is tegen vocht. Het is wel belangrijk dat de badkamer goed geventileerd is, zodat er geen vochtproblemen ontstaan.

Kom naar Binnenspecialist voor PVC vloeren. Maak een afspraak en laat je verrassen door onze mogelijkheden!

Maak een afspraak

Schoonmaak producten

Schoonmaak producten

Een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het is belangrijk om de juiste schoonmaakproducten te gebruiken om de levensduur van uw vloer te verlengen. Bij Binnenspecialist hebben wij verschillende schoonmaakproducten van het merk James die speciaal zijn gemaakt voor PVC vloeren.

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor een pvc vloer langs in één van de winkels van Binnenspecialist.

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Onze merken

Alle merken

Stel hier uw vraag

Vraag versturen

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Offerte aanvragen

Verstuur