Gordijnen

Maak uw huis een sfeervol thuis!

Gordijnen zijn er in vele verschillende stijlen, transparanties en afwerkingen. Zo vindt u altijd iets wat aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Bij Binnenspecialist helpen wij u graag met het samenstellen van de gordijnen, eventueel in combinatie met andere raamdecoratie.

Overgordijnen

Een overgordijn zorgt voor warmte, minder inkijk en dempt het geluid. Overgordijnen worden gemaakt van een dichte stof. Om het gordijn verduisterend te maken kunt u het laten voeren met een lichtdichte voering. Zo is het ook ideaal om toe te passen in uw slaapkamer. Er zijn enorm veel stoffen om uit te kiezen. Uiteraard geven wij graag advies welke stof past bij uw interieur. Daarvoor is het wel handig om langs te komen in de winkel met wat foto's van de ruimte. Wanneer u ook de grove maten meeneemt kunt u direct een prijsindicatie ontvangen. Handig!

Bij Binnenspecialist vindt u overgordijnen van merken als Vadain, Eijffinger, JAB, Inside en Kobé

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Inbetweens

Inbetweens zijn semi-transparante gordijnen. Ze zijn dichter dan vitrage en dunner dan overgordijnen. Zoals de naam al zegt: inbetweens zitten er tussenin. De dunne stof geeft nog wel de nodige privacy maar maakt uw ruimte niet donker.

Vitrage

Nóg dunner zijn vitrages. Wanneer u kiest voor vitrages kunt u van binnen naar buiten kijken, maar ook van buiten naar binnen. Een vitrage geeft een luchtige uitstraling aan de ruimte. Het is ook mogelijk om vitrages te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen, zodat u de ruimte eventueel helemaal af kunt sluiten.

Vind hier de wasvoorschriften voor uw gordijn

Gordijnrails en - roedes

Wanneer u gekozen hebt voor mooie gordijnen wilt u natuurlijk dat deze ook mooi hangen. Ook daarvoor hebben wij de oplossing! Naast onze 'standaard' gordijnrails van Goelst hebben wij ook de railroedes van Interstil in onze collectie. Deze maken het mogelijk uw gordijn onzichtbaar te bevestigen. Toch liever een echte roede? Dat kan ook! In ons assortiment vindt u de gordijnroedes van Houlés en XXL gordijnroeden.