Haal de lente in huis!

De lente komt eraan, het begint weer mooier weer te worden, je wilt de deuren weer wijd open zetten of lekker buiten in de zon gaan zitten. De lente laat zich soms al even zien maar binnen blijft het nog donker en zo winterachtig. Wil je de lente in huis halen? Hier wat tips en inspiratie!

Eerste tip: de hele winter binnen gezeten en dus tijd voor een grote schoonmaak, even goed opruimen, die laatste ‘vergeten’ kerstdecoratie, dikke plaids, wollige sloffen en die dikke gordijnen kunnen allemaal aan de kant. En zo komen we vanzelf bij de volgende tip: die dikke stoffen zoals wol, velours of kunstbont horen niet bij de lente dus wissel deze om voor leuke katoenen en linnen materialen.

Haal de lente in huis

Foto: bron Streept.nl

In de winter heb je de neiging alles dicht te maken, dus weg met die dikke zware gordijnen en vervang deze voor lichte transparante gordijnen. Frisgroene planten en verse bloemen doen het fantastisch als je je huis even echt wilt opfrissen en de lente in huis wilt halen. Vervang donkere accessoires voor lichte frisse kleuren en misschien toch nog even dat ene wandje overschilderen?

Een mooi zonnig en kleurrijk voorjaar toegewenst!

Hieronder een selectie voorjaarsstoffen van het mooie merk Eijffinger: